Home > Projecten > De Generale

De Generale

Ridder Portmansstraat 3
3500 Hasselt

}

Bezoekuren:
Zondag 20 oktober 2019: 10.00 - 14.00 uur

De Generale De Generale De Generale De Generale De Generale De Generale De Generale 
Het iconische gebouw van De Generale Bank (nu BNP Paribas Fortis) kreeg een tweede adem. BNP Paribas Fortis blijft op de eerste drie verdiepingen gehuisvest. De bovenste verdiepingen van dit prachtgebouw werden herbestemd tot 12 luxueuze appartementen en 3 sublieme penthouses.

Appartementen
Op de 4de en 5de verdieping worden 12 luxueuze appartementen van 97 tot 161 m² gerealiseerd. Elk appartement beschikt over twee ruime slaapkamers en een royaal terras. Kers op de taart is de kwalitatieve en solide basisafwerking. Maak een afspraak voor een kijkje in ons modelappartement!

Penthouses
Op de 6de verdieping komen 3 exclusieve penthouses van 169 tot 224 m². Deze moderne en lichte ruimtes, in combinatie met het solide en iconische uiterlijk van De Generale, creëren een uitzonderlijke uitstraling. Stuk voor stuk unieke, luxueuze en veelzijdige penthouses met wooncomfort van het allerhoogste niveau.

Een grote troef is dat er ondergrondse parkeerplaatsen voorzien werden.

In De Generale kiezen we voor een complete basisafwerking van hoog niveau. Bovendien heeft u de mogelijkheid uw droompenthouse geheel naar eigen smaak af te werken en in te richten. Indien u dit wenst, kunt u zelfs het maatwerk opnemen in deze fase.

Hoewel we ons in hartje Hasselt bevinden, is parkeergelegenheid geen enkel probleem. In de kelderverdieping van De Generale bevinden zich privé bergruimtes, gemeenschappelijke fietsstallingen en 20 privé parkeerplaatsen voor de bewoners. Tijdens de sluitingsuren van het bankkantoor kunnen de parkeerplaatsen van het bankkantoor gebruikt worden door de bewoners en hun bezoekers. Ideaal wanneer u ’s avonds of in het weekend vrienden uitnodigt of de (klein)kinderen blijven overnachten.

Op zoek naar een prachtig appartement op een topligging? We helpen u graag het juiste appartement te kiezen.