Home > Projecten > De Lelie

De Lelie

Paardenstraatje 2
2800 Mechelen

}

Bezoekuren:
28 april: 09.30 - 13.30 uur (OP KANTOOR: KORENMARKT 8, 2800 MECHELEN)

vanaf 174.900 euro

De Lelie De Lelie De Lelie De Lelie De Lelie De Lelie De Lelie 

Het project ‘DE LELIE’ is gelegen in het Paardenstraatje 2-4-6 te Mechelen. Het project bestaat uit een volume van 5 bouwlagen bovengronds en 1 ondergrondse kelderverdieping met bergingen en technische lokalen ook bereikbaar via een lift. Het project bestaat uit een handelsruimte, een kinesistenpraktijk en 7 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers met grote aansluitende terrassen. Parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen is voorzien op het gelijkvloerse niveau.

Het gaat in deze Residentie om lichtrijke appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers met terrassen. De meeste appartementen zijn heel ruim, overal is er een open gevoel. Ze beantwoorden aan de BEN-normen en zijn dus Bijna-Energie-Neutraal. CoGiVa voldoet zo aan de normen die vanaf 2021 de standaard zullen zijn. Residentie De Lelie draagt bij aan een ecologisch verantwoorde leefomgeving en een lager energieverbruik. De afwerking gebeurt met kwaliteitsvolle, duurzame materialen die voor een luxueuze uitstraling zorgen.

Op het gelijkvloerse niveau wordt gezorgd voor voldoende sociaal contact/levendige functies: Transparante parkingtoegang en fietsenparking, transparante en uitnodigende ontmoetingsruimte/inkomhal en handelsruimte. Er wordt gestreefd naar een hedendaagse architectuur met kwalitatieve materialen, eigen aan en inpasbaar in de omliggende omgeving. Het gebouw zorgt voor een opwaardering van het straatbeeld in het Paardenstraatje.