Home > Projecten > ELZENHOF ANTWERPEN ZUID

ELZENHOF ANTWERPEN ZUID

Hoek Lange Elzenstraat - Coebergerstraat
2018 Antwerpen

}

Bezoekuren:
28 april: 10.00 - 14.00 uur in ons kantoor van Sidimex (Frankrijklei 94, 2000 Antwerpen)

Prijzen tussen € 166.500 en € 465.000

ELZENHOF ANTWERPEN ZUID ELZENHOF ANTWERPEN ZUID ELZENHOF ANTWERPEN ZUID ELZENHOF ANTWERPEN ZUID 
WONEN IN ALLE RUST EN PRIVACY, TE MIDDEN VAN DE BRUISENDE STAD!

Is wonen in een kwalitatief appartement met 1, 2 of 3 slaapkamers of een luxueus penthouse, te midden van een bruisende, hippe stadsbuurt, iets voor u? Dan is Elzenhof u op het lijf geschreven!

U koppelt er rust en privacy aan een overvloedig aanbod aan voorzieningen, groen, cultuur, horeca en ontspanning. De ruime appartementen baden in het licht en op uw terras is het zalig genieten van het zonnetje. De woningen van Elzenhof hebben een frisse uitstraling en een inrichting die u in grote mate zelf bepaalt. Voeg daar de mooie, grote binnentuin aan toe en last but not least het aantrekkelijke prijskaartje, en u hebt duidelijk te maken met een absolute topper!

Bij Elzenhof is de beperking van de algemene kosten een belangrijke troef. Het regenwater wordt opgevangen in waterputten en hergebruikt, zonnepanelen leveren goedkope groene stroom, led-verlichting in de algemene delen en het gebruik van duurzame materialen.

U gaat in zee met twee solide, ervaren partners: BLI (Bouw Lemahieu Invest, www.lemahieu-bvba.be) en  Vlaamse Poort (www.vlaamsepoort.be ).