Home > Projecten > Forum Schonekeer

Forum Schonekeer

Schonekeerstraat 166-188
8930 Lauwe

}

Bezoekuren:
20 oktober: 10.00 - 17.00 uur

Penthouse € 285.000
Woning vanaf € 274.370 (excl. btw en registratie)

Forum Schonekeer Forum Schonekeer Forum Schonekeer Forum Schonekeer Forum Schonekeer Forum Schonekeer Forum Schonekeer Forum Schonekeer 
Laatste 3 woningen & unieke penthouse:

Een bruisend nieuwbouwproject te Lauwe met 11 ruime, energiezuinige woningen gelegen in een oase van groen.

Een toef voor elke woning is de dubbele ondergrondse garage/kelder en de koele berging, inbegrepen in de prijs!

Lauwe leeft, Lauwe is met Forum Schonekeer de voorloper op de toekomstige bouwfilosofie. Comfortabel wonen in het groen nabij de dorpskern. Energiezuinige nieuwbouwwoningen die beantwoorden aan de energiebehoeftes van vandaag met een uitermate kwalitatieve afwerking. Maar ook ruimte om te wonen, we bouwen ruime woningen om met kinderen/kleinkinderen te kunnen functioneren. Geschikt om in de woning zelfs 5 vólwaardige slaapkamers te creëren. 3 kamers op het 1e V en 2 op het 2e V kan perfect/niet verplicht.

Kies uw interieurafwerking zelf, wij coördineren als bouwfirma voor u de werken. Wij zijn flexibel en stemmen met u af voor de verhuis.

Mensen die reeds kochten zijn zeer tevreden en delen graag hun mening met jullie.

We zijn volop bezig met de afwerking van woning C. Ook benieuwd? Kom dan zeker eens binnen kijken.

Klik hier voor meer info over deze woningen.

Details penthouse:

Appartement op het bovenste verdiep met héél wat mogelijkheden! Een ruim en zonnig 3 slpk penthouse met grote badkamer. Beneden 153,70m² en tevens een praktische zolder/hobbyruimte boven 73m². Het appartement wordt voor u, naar uw wens en smaak afgewerkt. Een kwalitatieve en duurzame afwerking is voorzien in de prijs. Installatie voor gashaard eveneens voorzien.

Op zoek naar een appartement op een rustige ligging met lichtrijke en comfortabele leefruimte, een ingerichte slaapkamer voor de kleinkinderen – kom een kijkje nemen, onze deur staat open.

Dit appartementsblok omvat 10 appartementen in een fantastisch groene omgeving op een boogscheut van het centrum van Lauwe! Kijk op www.forumschonekeer.be voor meer info.

Klik hier voor meer info over de penhouse.