Home > Projecten > Forum Schonekeer

Forum Schonekeer

Schonekeerstraat 166-188
8930 Lauwe

}

Bezoekuren:
28 april: 10.00 - 17.00 uur

Appartement vanaf € 185.000 (excl. kosten)
Woning vanaf € 274.370 (excl. kosten)

Forum Schonekeer Forum Schonekeer Forum Schonekeer Forum Schonekeer Forum Schonekeer Forum Schonekeer Forum Schonekeer Forum Schonekeer 
Een mix van lichtrijke appartementen en ruime woningen 3-5 slpk creëren een nieuwe, frisse woonbeleving. Wonen in een oase van groen, weg van de drukke straat op de beste locatie in Lauwe!

Gelegen op 250m van het centrum met winkels en prima uitvalsbasis naar hoofdwegen E17/E403. Via de inrijzone parkeren we de wagens veilig en droog in de ondergrondse garages.

Bewoners genieten van rust, comfort en groen in het nieuw aangelegde binnengebied met petanqueveld. Hier wordt écht aan alles gedacht!

Laatste 4 appartementen, 2 of 3 slpks met tuin en/of zonnig terras. Instapklaar binnen de 3-4 maanden.

Ruime gezinswoning, keuze in 3-5 slpks, een dubbele garage en grote berging mét rechtstreekse toegang in de woonst (inbegrepen id prijs!) voor- en achtertuin, veilig wonen met kinderen. Instapklaar september 2019.

Als ervaren bouwfirma garanderen wij u een kwalitatieve afwerking. Elke woonst wordt opgeleverd op maat van de klant. Mensen die reeds kochten zijn zeer tevreden en delen graag hun mening met jullie!

Wij zijn flexibel en stemmen met u af voor de verhuis.

Bezoek Forum Schonekeer en ontdek wat dit prachtige project nog meer in petto heeft!

Tot binnenkort!

Klik hier voor meer info over de woningen.
Klik hier voor meer info over de appartementen.