Home > Projecten > Furrina II – Bezoek ons modelappartement

Furrina II – Bezoek ons modelappartement

Vaarstraat 25
8630 Veurne

}

Bezoekuren:
zondag 20 oktober : 13u30 - 16u30

-

Furrina II – Bezoek ons modelappartement Furrina II – Bezoek ons modelappartement Furrina II – Bezoek ons modelappartement Furrina II – Bezoek ons modelappartement Furrina II – Bezoek ons modelappartement Furrina II – Bezoek ons modelappartement Furrina II – Bezoek ons modelappartement Furrina II – Bezoek ons modelappartement 
Furrina II in Veurne is rustig gelegen, vlakbij het water. De nieuw te bouwen voetgangers- en fietsbrug brengt u in no time het centrum van Veurne binnen. Furrina II ligt op 6km van het centrum van De Panne, Koksijde en Oostduinkerke. Door de nabijheid van het op- en afrittencomplex van de E40, zijn alle andere badsteden en het binnenland in een mum van tijd bereikbaar.

Veurne vormt het regionaal centrum van de Westkust en ontwikkelt zich als een toeristische uitvalsbasis. Haar prachtige markt met historische gebouwen roept altijd een gezellige sfeer op, daar is altijd wel iets te doen. Naast de wekelijkse markt is er ook een bruisend winkelstadscentrum. Op die manier liggen bakkerij, slagerij, kruideniers, grootwarenhuizen op een wandelafstand.

Bouwonderneming Catteeu bvba profileert zich al 27 jaar als een dynamische en betrouwbare partner voor al uw bouwprojecten in de Westhoek. Ons team buigt zich over uw wensen en garandeert u een werfopvolging met aandacht voor detail, timing en budget.

Kortom, Furrina II is dé ideale investering voor uw (tweede) thuis.

Klik hier voor meer info