Home > Projecten > Haagbeuk

Haagbeuk

Grote Kaai
9160 Lokeren

}

Bezoekuren:
9u-13u

Prijzen vanaf €179 000

 Haagbeuk Haagbeuk Haagbeuk Haagbeuk Haagbeuk Haagbeuk 
Maak kennis met Haagbeuk: een nieuw woonproject op de terreinen van de voormalige Hagewindeschool. Deze binnenstedelijke ontwikkeling grenst aan het Cultuurcentrum en de befaamde tuin van de Dekenij , een bijzonder aangename en groene oase in de stad. In de onmiddellijke nabijheid van het project bevinden zich het station, de markt en talloze ontspanningsmogelijkheden.

Het project wordt in 2 fases uitgewerkt. De eerste fase omsluit de tuin van de Dekenij en verbindt het terrein met het Kerkplein en het centrum van Lokeren via een doorsteek langs het Cultuurcentrum. In de eerste fase werden 3 residenties bestaande uit 5 bouwlagen opgetrokken: residenties Appelvink, Houtspecht en Eekhoorn, samen goed voor een honderdtal appartementen.

Het ruime en gevarieerde aanbod aan appartementen is geschikt voor een divers publiek. Er zijn zowel luxueuze duplex penthouses voor levensgenieters als compacte appartementen voor wie op zoek is naar een belegging. Alle appartementen genieten van grote glaspartijen die een optimale lichtinval garanderen.

http://www.haagbeuk-lokeren.be/