Home > Projecten > Hedendaags wonen in het centrum van Eeklo

Hedendaags wonen in het centrum van Eeklo

Zandrugweg 1
9900 Eeklo

}

Bezoekuren:
28 april: 14.00 - 17.00 uur

Vanaf € 252.250 (exclusief kosten)

Hedendaags wonen in het centrum van Eeklo Hedendaags wonen in het centrum van Eeklo Hedendaags wonen in het centrum van Eeklo Hedendaags wonen in het centrum van Eeklo Hedendaags wonen in het centrum van Eeklo Hedendaags wonen in het centrum van Eeklo Hedendaags wonen in het centrum van Eeklo Hedendaags wonen in het centrum van Eeklo 
Opening nieuwe kijkwoning
Tijdens Nieuwbouwzondag openen we de deuren van onze gloednieuwe kijkwoning in Eeklo voor het eerst. Laat je inspireren door onze kijkwoning en krijg alle info over onze woningen in deze buurt.

In deze rustige en kindvriendelijke buurt in het centrum van de stad bouwt Danneels 12 woningen in hedendaagse stijl. Met 3 of 4 slaapkamers, een lichtrijke woonkamer, een complete badkamer, een garage en een zonnige tuin. De keuze voor duurzame en energiezuinige materialen bezorgt de toekomstige bewoners een lage energiefactuur.

Deze zomer al verhuizen?
Een aantal woningen werd al wind- & waterdicht gebouwd en is dus snel beschikbaar.  Kies jouw binnenafwerking en wij doen de rest. Kom langs tijdens Nieuwbouwzondag en ontdek alles over deze woningen.

Klik hier voor meer info.