Home > Projecten > Het All-Bouwhuis

Het All-Bouwhuis

Iepersestraat 181-185
8800 Roeselare

}

Bezoekuren:
20 oktober: 10.00 - 17.00 uur

Het All-Bouwhuis Het All-Bouwhuis Het All-Bouwhuis Het All-Bouwhuis Het All-Bouwhuis Het All-Bouwhuis Het All-Bouwhuis Het All-Bouwhuis 
Bouwen, hoe begin je eraan? Je weet niet echt wat je kan en mag verwachten, wat de mogelijkheden zijn binnen je budget. Je weet eigenlijk nog te weinig over bouwen, wat er allemaal bij komt kijken. En dan voelt bouwen als een stap in het onbekende…

STAP EERST HET ALL-BOUWHUIS BINNEN.

En ontdek alles wat je wil, en misschien wel moet weten over bouwen en vernieuwbouwen. Het All-Bouwhuis is een open huis, waar we je onverbloemd informeren en inspireren. En je op een interactieve manier het bouwproces van plan tot oplevering laten beleven: we nemen je mee van ruwbouw over technieken tot afwerking, op ontdekkingsreis langs stijlen en vormen, materialen en texturen.

DOE-HUIS

Het is een doe-huis waar je je bouwdroom tastbaar kan maken, waar je kan experimenteren en je bouwplannen kan personaliseren op maat van je wensen, verwachtingen en budget, in lijn met je manier van leven, werken en ontspannen.

Je stapt een wereld vol diverse mogelijkheden binnen. Verwacht geen standaardoplossingen. Je stelt je woning samen volgens je eigen standaard. Het All-Bouwhuis gunt je meteen ook een blik achter de schermen van een open bouwbedrijf dat nieuwbouw persoonlijk en transparant aanpakt.

Doen dus.

Stap het All-Bouwhuis binnen. En schuif aan tafel met onze All-Bouwadviseurs om te pingpongen over je bouwplannen. We leiden je rond in huis en begeleiden je bij je keuzes. We dagen je uit en doen je denken aan zaken waaraan je nooit zou denken. De beste manier om te ontdekken wat (ver)bouwen voor je betekent.

En eraan te beginnen, goed wetend wat je te wachten staat. In detail uitgetekend wat je kan en mag verwachten van je (her)nieuwbouwproject!

Het All-Bouwhuis is absoluut een bezoek waard voor je gaat bouwen: bouwen begint hier…

Start to build here!