Home > Projecten > Hof Ter Linden

Hof Ter Linden

Korte Vooruitzichtstraat 14
9300 Aalst

}

Bezoekuren:
Zondag 20 oktober 2019: 14.00u - 16.30u

Vanaf € 183.500

Hof Ter Linden Hof Ter Linden Hof Ter Linden Hof Ter Linden Hof Ter Linden 
EEN THUIS VOOR LEVENSGENIETERS!

Residentie Hof Ter Linden biedt het beste van twee werelden: de nabijheid van de stad en een vlotte verbinding met Brussel of Gent, terwijl het er toch rustig, groen en aangenaam wonen is.

Geniet van lichtrijke ruimtes en maximale zon. Dankzij de ruime raampartijen heb je uitzicht op een groene omgeving. Dit creëert meteen een gevoel van rust en thuiskomen.

Het project telt 12 appartementen met terras of tuin en is voorzien van 2 toegangen met lift. De appartementen beschikken over een open keuken en 1, 2 of 3 slaapkamers. Ze hebben een bewoonbare oppervlakte van 66 tot 103 m². En wat dacht je van terrassen van 6 tot 14 m²? Elke vierkante meter wordt optimaal benut om je maximaal wooncomfort te bieden.

Wil je buiten en de frisse lucht opsnuiven of gewoon genieten tussen het groen? Ook daar denken we aan. De gemeenschappelijke stadstuin zorgt voor rust, sociale contacten en vooral voor instant happiness.

In de buurt heb je openbaar vervoer en belangrijke invalswegen nabij. Zo ben je snel op je bestemming. En je auto of fiets? Die kan je kwijt op je parkeerplaats, in je garage of in de fietsenstalling achteraan het gebouw.

Kortom: een project op maat van jong én oud, in het hart van een bruisende stad.

Kom zeker eens een kijkje nemen op https://www.hof-ter-linden.be