Home > Projecten > Inspirerende kijkwoning met de modernste technieken

Inspirerende kijkwoning met de modernste technieken

Iepersestraat 181-185
8800 Roeselare

}

Bezoekuren:
28 april: 10.00 - 17.00 uur

-

Inspirerende kijkwoning met de modernste technieken Inspirerende kijkwoning met de modernste technieken Inspirerende kijkwoning met de modernste technieken Inspirerende kijkwoning met de modernste technieken Inspirerende kijkwoning met de modernste technieken Inspirerende kijkwoning met de modernste technieken Inspirerende kijkwoning met de modernste technieken Inspirerende kijkwoning met de modernste technieken 
Op zondag 28 april opent All-Bouw de deuren voor het grote publiek. All-Bouws volledig gestripte gebouw is nu één grote kijkwoning. Van 10 tot 17 uur kunt u er doorlopend inspiratie opdoen voor uw nieuwbouwwoning of investeringsproject.

Het volledig gerenoveerde kantoor is sinds begin dit jaar één grote kijkwoning geworden waar je als bouwheer inspiratie kunt opdoen voor een nieuwbouwwoning. Je ziet er vloerbetegeling van o.a. 120x120, parket, aluminium schrijnwerk in alle maten en vormen, een in-het-werkblad-ingebouwde dampkap, een accordeon-schuifraam, meerdere manieren om aircosystemen elegant weg te werken, verschillende soorten indirecte led-verlichting, domotica, meerdere bewerkingen en verwerkingen van beton en ga zo maar door.

Het bouwbedrijf bouwt niet enkel nieuwbouwwoningen, maar verkavelt ondertussen ook al een tijdje zelf bouwgrond en trekt bovendien appartementsgebouwen op. Met de herbestemming van het kantoor zijn ze ook klaar om zich op het terrein van de reconversie te begeven.

Klik hier voor meer info