Home > Projecten > Kastor

Kastor

Hoek v.d. Oude Mechelsestraat en de Jozef de Vleminckstraat
1853 Strombeek-Bever

}

Bezoekuren:
Elke dinsdag van 16.30 tot 18.00 uur geopend en elke donderdag van 17.00 tot 19.00 uur.

Vanaf € 209.900

Kastor Kastor Kastor Kastor Kastor Kastor Kastor Kastor 
Bijna 45 % verkocht | modelappartement beschikbaar! – Kastor, het meest recente woonproject in Strombeek-Bever. Bestaande uit een divers aanbod van appartementen, penthouses en maisonettes met 1, 2 of 3 slaapkamers.  Grote troef van dit project? Uitzonderlijk veel ademruimte door de grote terrassen en de privatieve parktuin én dit alles op een steenworp van centrum Strombeek-Bever. De nabijheid van de Brusselse ring en de A12 zorgt ervoor dat je je snel naar verder gelegen oorden verplaatst, doch merk je die nabijheid in het project zelf niet eens op. De prijzen van het huidige aanbod variëren tussen € 209.900,00 en € 399.900,00. De afwerking van je appartement (zoals keuken, badkamer, vloer, …) bepaal je volledig zelf en is steeds in de totaalprijs reeds voorzien! Eerst opleveringen worden reeds voorzien aan het begin van de zomer in 2020.

Wist je trouwens dat pendelen in de nabije toekomst nog vlotter zal kunnen? Het Brabantnet brengt twee tramlijnen naar Grimbergen. De sneltram vanuit Willebroek zorgt voor een vlotte aansluiting met Brussel-Noord. De ringtram volgt de Brusselse Ring richting Vilvoorde Station en Brussels Airport. De noordrand en het centrum van Brussel worden zo snel en vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

Die centrale ligging, gecombineerd met het groene karakter van het project, maken van Kastor een echte buitenkans!

Kom het project ontdekken en de maquette bekijken in het infokantoor ter plaatse (hoek van de Oude Mechelsestraat en de Jozef de Vleminckstraat) en neem al eens een kijkje op de website www.woneninkastor.be ! Onze woonadviseur ontvangt u met veel plezier voor een extra woordje uitleg. Dit kan elke donderdag vrijblijvend tussen 17.00 en 19.00 of maak een afspraak op een ander moment op het nummer 0472 / 89 08 24 of via info@woneninkastor.be.