Home > Projecten > Kijkwoning nieuwbouwproject Kuurne

Kijkwoning nieuwbouwproject Kuurne

Muntstraat 7
8520 Kuurne

}

Bezoekuren:
20 oktober: 10.00 - 16.00 uur

Vanaf € 203.520

Kijkwoning nieuwbouwproject Kuurne Kijkwoning nieuwbouwproject Kuurne Kijkwoning nieuwbouwproject Kuurne Kijkwoning nieuwbouwproject Kuurne Kijkwoning nieuwbouwproject Kuurne Kijkwoning nieuwbouwproject Kuurne Kijkwoning nieuwbouwproject Kuurne Kijkwoning nieuwbouwproject Kuurne 
Vernieuwend nieuwbouwproject ‘Seizoenswijk’ te Kuurne

De verkaveling ‘Kuurne – Seizoenswijk’ is een vernieuwend en toekomstgericht woonproject nabij het centrum van Kuurne. Bij de ontwikkeling werd bijzondere aandacht besteed aan de noden van de toekomstige bewoners. ‘Kuurne – Seizoenswijk’ biedt momenteel 76 wooneenheden en 8 loten voor open bebouwing met vrije keuze architectuur. Woonproject ‘Seizoenswijk’ beantwoordt aan een hele reeks concrete woonnoden van vandaag en biedt een ideale woonoplossing aan gezinnen die hun kinderen willen grootbrengen in een veilige, rustige en groene omgeving.

Bezoek onze volledig ingerichte kijkwoning te Kuurne (lot 29)! Bekijk er eveneens in alle rust alle plannen van de woningen die nog te koop zijn of van projecten in de buurt. Wij helpen u hier graag verder met uw vragen.

Stedenbouwkundige verplichtingen:
Stedenbouwkundige bestemming: woongebied
Bouwvergunning: ja
Dagvaarding: neen
Verkavelingsvergunning: ja
Voorkooprecht: neen
Overstromingsgevoelig: niet overstromingsgevoelig

Richtprijs: Koopwoning vanaf € 203.520 inclusief carport (excl. kosten en btw)

Klik hier voor meer info