Home > Projecten > Kortrijk Schaapsdreef

Kortrijk Schaapsdreef

Louis De Poorterestraat inrijden, ter hoogte van Schaapsdreef 27
8500 Kortrijk

}

Bezoekuren:
28 april: 14.00 - 17.00 uur

-

Kortrijk Schaapsdreef Kortrijk Schaapsdreef Kortrijk Schaapsdreef Kortrijk Schaapsdreef Kortrijk Schaapsdreef Kortrijk Schaapsdreef Kortrijk Schaapsdreef Kortrijk Schaapsdreef 
Groen en residentieel wonen in Kortrijk

In de residentiële buurt Schaapsdreef draait alles rond wooncomfort. Van de inrichting van de buurt -met een ruim buurtpark, wandel- en fietspaden en vele hagen- tot het thuisgevoel in de woningen. Je hebt er de keuze tussen halfopen en gesloten bebouwingen in pastorie- en hedendaagse stijl.

We bouwen deze woningen met de modernste materialen en met oog voor comfort en lichtinval. Zo geniet je volop van de ruime woonkamer, 3 of 4 slaapkamers en een inpandige garage of carport met bergruimte. De optimale vloer-, muur-, dakisolatie en zonnepanelen maken je woning energiezuinig. Bovendien heb je een ruime keuze om je thuis met een persoonlijke toets af te werken.

De buurt ligt in Hoog Kortrijk, op 15 minuten fietsen van het centrum met alle noodzakelijk voorzieningen en voldoende horeca en ontspanningsmogelijkheden. Met de wagen rij je vlot naar de E17, E403 en R8.

Laat je op zondag 28 april rondleiden in de tot in de puntjes afgewerkte kijkwoning en maak kennis met deze gezellige buurt.

Klik hier voor meer info