Home > Projecten > Strakke nieuwbouwwoning

Strakke nieuwbouwwoning

Bruulstraat 54
9450 Haaltert

}

Bezoekuren:
20 oktober: 10.00 - 17.00 uur

Strakke nieuwbouwwoning Strakke nieuwbouwwoning Strakke nieuwbouwwoning Strakke nieuwbouwwoning Strakke nieuwbouwwoning Strakke nieuwbouwwoning Strakke nieuwbouwwoning Strakke nieuwbouwwoning 

Deze woning realiseerde Multibat volgens het plan van architect IR Tryhou, handelend in opdracht van de bouwheer. Deze halfopen bebouwing bewijst dat een lichtrijke, comfortabele woning hand in hand gaat met duurzaamheid & energiezuinigheid.

Ontwerp

De ruime woning heeft een woonoppervlakte van 300m² , en bestaat uit splitlevels. De halfopen bebouwing krijgt door de moderne & strakke architectuur de allure van een grote villa. Er is enorm veel bergruimte aanwezig o.a. door de ruime kelder

Prestaties

Een doorgedreven isolatie en ruime aandacht voor de luchtdichtheid, gekoppeld aan energiewinning (PV installatie) in combinatie met een smarthomesysteem zorgen voor een lage energiefactuur.

De verwarmingsinstallatie bestaat uit een warmtepomp op geothermie, bijkomend voordeel hiervan is dat je in de zomer hiermee ook passief kan gaan koelen.

Multibat zet hier een mooi resultaat neer met een E-peil van 15.

Buitenafwerking

De gevel is volledig afgewerkt in witte siliconenharspleister wat in combinatie met het zwart aluminium schrijnwerk afgewerkt met een aluminium kader, de woning wat extra karakter verleent.

Binnenafwerking

De vloerbedekking van de volledige woning is een PU gietvloer die naadloos overloopt in de natte ruimtes. Op het benedenverdiep zijn de binnendeuren plafondhoog & trimless uitgevoerd.

Klik hier voor meer info.