Home > Projecten > Nieuwbouwproject Vince

Nieuwbouwproject Vince

Rooigemlaan 570
9000 Gent

}

Bezoekuren:
28 april: 10.00 - 16.00 uur

Vanaf € 220.000

Nieuwbouwproject Vince Nieuwbouwproject Vince Nieuwbouwproject Vince Nieuwbouwproject Vince Nieuwbouwproject Vince 

Kleinschalig project op een boogscheut van centrum Gent

Vince, een nieuwbouwproject met 6 appartementen vlakbij het centrum van Gent. Elk appartement heeft een eigen terras of tuin. Op het gelijkvloers is er één 1-slaapkamerappartement met tuin. Op de eerste en de tweede verdieping zijn er telkens twee 2-slaapkamerappartementen met terras. Op de bovenverdieping is één ruim 3-slaapkamerappartement met 2 terrassen te vinden.

De afwerking van de appartementen is kwalitatief hoog. De keuken is volledig uitgerust en werd ontworpen door de interieurarchitect. Alle elektrische keukentoestellen zijn van het merk Whirlpool. Voor de ventilatie is er gekozen voor het systeem C+. In de leefruimte, dressing, slaapkamer en gang is er een half-massief parket in eik voorzien. In de andere ruimtes zijn er vol keramische vloertegels.

De ligging is ideaal, het project is te vinden aan de Rooigemlaan en de Kiekenstraat. Dit is op slechts 8 minuten fietsen van de Korenmarkt, 15 minuten fietsen van station Gent-Sint-Pieters. Met de auto is er een vlotte verbinding via de binnenring R40 naar de verschillende invalswegen.

Daarnaast ligt het project op wandelafstand van het natuurgebied Bourgoyen – Ossemeersen en de fietspaden langs de ringvaart.

Verder zijn er enkel staanplaatsen voorzien op de gelijkvloerse verdieping alsook een gemeenschappelijke fietsenstalling. De appartementen zijn toegankelijk met lift en trappenhal.

Interessant investeringsproject!

Klik hier voor meer info.