Home > Projecten > Nieuwbouwresidentie Dries Paradijs

Nieuwbouwresidentie Dries Paradijs

Nederwijk 191
9400 Ninove

}

Bezoekuren:
28 april: op afspraak

Vanaf € 220.000 tot € 262.000

Nieuwbouwresidentie Dries Paradijs Nieuwbouwresidentie Dries Paradijs 
Residentie Dries Paradijs is een tijdloos nieuwbouwproject met 6 appartementen in het centrum van Ninove.

Dries Paradijs is een hedendaags project, ontworpen met een moderne architectuur. Bij het ontwerp van het project werd vooral aandacht besteed aan de maximale functionaliteit van de leefruimtes, met een zo laag mogelijk onderhoudskost.

Alle entiteiten zijn ontworpen om zeer veel lichtinval te hebben en beschikken over een ruim zongericht terras.

-De twee gelijkvloersappartementen beschikken over twee slaapkamers en hebben elk een ruim zuidgericht terras en afzonderlijke tuin.

-Er is nog een appartement op het eerste verdiep beschikbaar. Dit beschikt eveneens over twee slaapkamers en een ruim zuidgericht terras.

-Daarnaast zijn er twee duplexappartementen aanwezig, dewelke beschikken over twee slaapkamers, en indien gewenst een afgewerkt zolder die de mogelijkheid biedt voor een derde slaapkamer. Deze appartementen hebben eveneens een ruim zuidgericht terras.

Achter het gebouw zijn er twee carports met aanpalend twee autostaanplaatsen, drie garages eveneens met aanpalend autostaanplaatsen en drie bergingen voorzien.

Alle entiteiten kunnen volledig worden afgewerkt naar persoonlijke smaak en budget.

Het pand is gelegen in het centrum van Ninove op wandelafstand van het winkelcentrum Ninia en kortbij invalswegen naar ring van Ninove

Klik hier voor meer info.