Home > Projecten > Nieuwbouwwoning ZeroHuis

Nieuwbouwwoning ZeroHuis

Stippelberg 162
2260 Westerlo

}

Bezoekuren:
28 april : 10:00 - 16:00 uur

Nieuwbouwwoning ZeroHuis Nieuwbouwwoning ZeroHuis Nieuwbouwwoning ZeroHuis Nieuwbouwwoning ZeroHuis Nieuwbouwwoning ZeroHuis 
ZeroHuis is een kleine speler met een grote passie voor kwaliteitsvol en energiezuinig bouwen, op maat en in elke stijl. Al jaren bouwen wij BEN-, passief- of nulenergiewoningen, casco of helemaal woonklaar, met een zéér hoge kwaliteit en tegen een verbazend scherpe prijs.

En dat vind je allemaal terug in deze moderne woning in Westerlo. Ze koppelt een mooi ontwerp en een hoge afwerkingsgraad aan comfortabele leefomstandigheden. De basis is een goed geïsoleerde bouwschil, maximaal gebruik van zonnewarmte, gekruid met een interessante mix aan technieken.

Het project is in afwerkingsfase. Er is een leefkelder met vide naar de woonruimte, de betonvloeren zijn zopas geplaatst en de badkamer en keuken worden afgewerkt in micro-topping. Bovendien is de kelder ook langs buiten toegankelijk. Achteraan is de gevel helemaal opengetrokken om maximaal te kunnen genieten van de prachtige omgeving. De gevels worden afgewerkt in witte siliconenharspleister (crepi).