Home > Projecten > oHase

oHase

Frans Tempelsstraat 15
3500 Hasselt

}

Bezoekuren:
28 april: 14.00-16.00 uur

Op aanvraag

oHase oHase oHase oHase oHase oHase oHase oHase 
Thuis aan het water, met zicht op de stad

Na je bezoek aan de bruisende stad kom je in alle rust thuis in oHase. Zicht op het kanaal en het groene binnenplein inclusief. Een combinatie in Hasselt die niemand onberoerd laat.

Woningen aan het water
Aan het water is er gekozen voor laagbouw: zo kunnen zo veel mogelijk mensen genieten van zicht op het kanaal. Je kan hier levenslang wonen dankzij een slaapkamer op het gelijkvloers. Daarnaast hebben de kamers een extra groene touch: de platte daken zijn afgewerkt als extensieve groendaken. Deze woningen kregen de verfrissende namen ‘Oever’, ‘Dijk’ en ‘Kaai’.

Parkwoningen
Deze 12 wooneenheden hebben allemaal een garage: ofwel inpandig ofwel als carport. Daarnaast is er in deze woningen een extra kamer: een hobbyruimte om te schilderen? Of een berging voor je tuinspullen? De keuze is aan jou. Bovendien kan je in alle rust vertoeven in je private achtertuin of een babbel slaan met je buren in het weelderige park.

Penthouses
In het midden van oHase vind je de penthouses terug: centraal gelegen, aan het gezellige en autovrije plein maar toch met zicht op water. Het beste van drie werelden, toch? Omwille van het groene karakter, hebben deze woningen de namen ‘Tropen’, ‘Toendra’, ‘Savanne’ en ‘Steppe’ gekregen.

Wat zijn de troeven van het project:
-wonen aan het water
-mooi aangelegde tuin
-ruime woningen
-mogelijkheid tot vrij beroep
-oHase buurtauto
-kinderdagverblijf op de site