Home > Projecten > Dumobil Kijkwoning Ingooigem

Dumobil Kijkwoning Ingooigem

Pastoor Verrieststraat 80 - 84 / Blommestraat 11
8570 Ingooigem

}

Bezoekuren:
20 oktober: 14.00 - 17.00 uur

-

Dumobil Kijkwoning Ingooigem Dumobil Kijkwoning Ingooigem Dumobil Kijkwoning Ingooigem Dumobil Kijkwoning Ingooigem Dumobil Kijkwoning Ingooigem 
INGOOIGEM – Villaproject

Landelijke woning met opvallende combinatie van gevelstenen met veel lichtinval in een rustige, groene omgeving

Zeer ruime landelijke woning met 4 slaapkamers, grote zolder met vaste trap. Het ontwerp combineert twee gevelvarianten, resulterend in een opvallend karakter. Bovendien draagt het terras op de verdieping via de keuze voor houtelementen bij aan deze landelijke bouwstijl.

Binnenin geniet u van ruime, lichtrijke kamers met open keuken van waaruit u in directe verbinding staat met de tuin. Aan straatkant vindt u daarnaast nog een extra ruimte die u naar eigen voorkeur kan invullen (bureau, ontspanning, gastenkamer, berging …). De woning beschikt tevens over een aangebouwde garage voor extra wooncomfort.

Op de verdieping vindt u vier ruime slaapkamers waarvan de masterslaapkamer uitgeeft op een ruim, rustiek terras met zicht op het open landschap. Voorts herbergt de verdieping ook de gemeenschappelijke badkamer met dubbele lavabo, inloopdouche en badkuip. Ook is er een toilet aanwezig.

Onze kijkwoning in Ingooigem kan heel wat mensen bekoren in de zoektocht naar een opvallende, karaktervolle woning in een gezellige en kindvriendelijke omgeving.

Klik hier voor meer info