Home > Projecten > Parc du Sud

Parc du Sud

Luikersteenweg 151
3800 Sint-Truiden

}

Bezoekuren:
Zondag 20 oktober 2019: 13u - 17u

Op vraag

Parc du Sud Parc du Sud Parc du Sud Parc du Sud Parc du Sud Parc du Sud Parc du Sud 
Parc du Sud, het moderne droomproject gelegen aan de Luikersteenweg in Sint-Truiden. Parc du Sud is het project voor wie wil wonen in rust en natuur. Dit project ligt op een schitterende en centrale locatie, aan de rand van het stadscentrum en kort bij verschillende invalswegen. 

Het project is op het lijf geschreven van milieubewuste mensen die genieten van kwaliteit en comfort, dit zowel binnen als buiten het park en in hun tuin. Bovendien zijn al onze projecten gebaseerd op een energiezuinig én betaalbaar bouwprincipe.

Het nieuwe park, volledig met groen omgeven, bevat verschillende projecten. Het is een plek waar je je samen met jouw buren thuis zal voelen.

// Er zijn nog 8 Urban Villas (150 m² tot 170 m²) te koop, deze compacte woningen met tuin hebben grote interesse bij jongere koppels en gezinnen. Bekijk onze instapklare modelwoning tijdens Nieuwbouwzondag! Neem een wandeling tussen de 22  Urban Villa’s die bewoond worden.

// Fase 1 en 2 van residentie Carpinus zijn wegens groot succes volledig uitverkocht! Kom nu een kijkje nemen naar de eerste bewoonde residentie en de tweede die in opbouw is.
Fase 3 van Carpinus is gestart met de aanleg van de ondergrondse garages, er zijn nog 4 appartementen beschikbaar. Wij beginnen met de voorverkoop van fase 4.

Tot dan, groeten uit Parc du Sud