Home > Projecten > Parc du Sud

Parc du Sud

Luikersteenweg 151
3800 Sint-Truiden

}

Bezoekuren:
13u - 17u

Parc du Sud Parc du Sud Parc du Sud Parc du Sud Parc du Sud Parc du Sud Parc du Sud Parc du Sud 
Parc du Sud, het moderne droomproject gelegen aan de Luikersteenweg in Sint-Truiden. Parc du Sud is het project voor wie wil wonen in rust en natuur. Dit project ligt op een schitterende en centrale locatie, aan de rand van het stadscentrum en kort bij verschillende invalswegen. 

Het project is op het lijf geschreven van milieubewuste mensen die genieten van kwaliteit en comfort, dit zowel binnen als buiten het park en in hun tuin. Bovendien zijn al onze projecten gebaseerd op een energiezuinig én betaalbaar bouwprincipe. 

Het nieuwe park, volledig met groen omgeven, bevat verschillende projecten. Het is een plek waar je je samen met jouw buren thuis zal voelen.

// Er zijn nog 9 Urban Villas (150 m² tot 170 m²) te koop, deze compacte woningen met tuin hebben grote interesse bij jongere koppels en gezinnen. Bekijk onze instapklare modelwoning tijdens Nieuwbouwzondag!

// Fase 1 en 2 van residentie Carpinus zijn wegens groot succes volledig uitverkocht! Kom nu een kijkje nemen naar de bijna afgewerkte residentie. Wij beginnen met de voorverkoop van fase 3 & 4.


Tot dan! Zonnige groetjes uit Parc du Sud