Home > Projecten > Park Lindendael

Park Lindendael

Dennenlaan 7
2980 Zoersel

}

Bezoekuren:
Bezoek ons kijkappartement op zondag 20 oktober van 10.00 tot 12.00 uur

Op vraag

Park Lindendael Park Lindendael Park Lindendael Park Lindendael Park Lindendael Park Lindendael Park Lindendael Park Lindendael 
Park Lindendael, exclusief wonen, midden in het groen

Op de voormalige terreinen van de auto-cinema ‘Drive’ in Zoersel, bouwt evillas 27 luxueuze villa-appartementen in een mooi aangelegd woonpark van meer dan 3 ha.
Park Lindendael is gelegen langsheen de Dennenlaan en nabij de dorpskern van het gezellige Sint-Antonius. Winkels, openbaar vervoer en scholen, het bevindt zich allemaal op wandelafstand. Park Lindendael is gelegen in een zeer groene en centrale omgeving en is zeer vlot bereikbaar via de E34  en E313.

Park Lindendael bestaat uit 21 villa-appartementen met twee en drie slaapkamers en 6 penthouses met drie slaapkamers. De appartementen zijn verdeeld over 3 woongebouwen met telkens 9 appartementen, wat een zekere kleinschaligheid creëert. In Park Lindendael geniet u van alle moderne comfort en luxe. De afwerking gebeurt met duurzame, hoogwaardige materialen. Uw appartement wordt met de grootste zorg gebouwd en tot in detail afgewerkt.
Bovendien zijn ze uitermate energiezuinig en kunnen ze volledig afgewerkt worden volgens uw stijl en persoonlijke wensen. LAATSTE 4 PENTHOUSES TE KOOP!

Meer info op:  https://www.evillas.be/nl/Park-Lindendael-Zoersel