Home > Projecten > Park op den Berg

Park op den Berg

Kloosterstraat 7
2220 Heist-op-den-Berg

}

Bezoekuren:
20 oktober 10.00 - 15.00 uur

Park op den Berg Park op den Berg Park op den Berg Park op den Berg Park op den Berg Park op den Berg Park op den Berg Park op den Berg 
Park op den Berg is een uniek nieuwbouwproject  – luxeappartementen en penthouses – met een ligging die tot de verbeelding spreekt: de Heistse Berg is een buitengewone en bosrijke locatie waar het fijn thuiskomen is. Het project biedt bovendien een adembenemend uitzicht over Heist-op-den-Berg dat kilometers ver reikt. De appartementsgebouwen zijn zo ingeplant en ontworpen dat elke bewoner maximaal kan genieten van de schitterende omgeving. Door hun schaal (maximum 8 bouwlagen) en vloeiende bouwstijl met afgeronde hoeken en open gevelstructuur vormen ze één organisch geheel.

U kan tijdens Nieuwbouwzondag het panoramisch uitzicht over Heist-op-den-Berg beleven vanuit de uitkijktoren op de site. De toren simuleert wat u als bewoner van het eerste, tweede en derde verdiep te zien krijgt wanneer u naar buiten kijkt.

Wenst u meer informatie? Kijk dan op www.parkopdenberg.be of contacteer vrijblijvend onze vastgoedadviseur op 03 290 90 00.