Home > Projecten > Parkresidentie Bernice – Lauwe

Parkresidentie Bernice – Lauwe

Leiestraat 10
8930 Menen

}

Bezoekuren:
zondag 20 oktober : 10u - 12u

-

Parkresidentie Bernice – Lauwe Parkresidentie Bernice – Lauwe Parkresidentie Bernice – Lauwe Parkresidentie Bernice – Lauwe 
Parkresidentie Bernice is een luxueus project van 31 erkende assistentiewoningen in het hart van Lauwe!

Appartementen met straat- of parkzicht en 1 of 2 slaapkamers variërend van 67 tot 106 m2.

De Residentie staat voor een prachtige architectuur met oog voor grote en lichtrijke assistentiewoningen met een maximum aan wooncomfort, slimme materiaalkeuze en mooie terrassen. Deze parel ligt in de schaduw van de kerktoren met zicht op het achtergelegen park of op de Leiestraat als ‘De boulevard naar de Leie’. De actieve senior kan zijn hart ophalen bij de talrijke verenigingen die Lauwe rijk is.

De professionele zorg gebeurt in samenwerking met De Ruyschaert WZC.
Dit zorgt ervoor dat senioren heel lange tijd in de Residentie kunnen blijven. De zorgen evolueren mee met de evoluerende behoeftes van de bewoners.

De aankoop van een assistentiewoning in Parkresidentie Bernice is een verstandige beslissing. De aankoop gebeurt in volle eigendom en niet op basis van erfpacht. U geniet van een verlaagd BTW-tarief op de constructiewaarde (12% ipv 21%). U bent vrijgesteld van onroerende voorheffing.

De Ruyschaert WZC zoekt voor u de gepaste huurder.
Kortom, een goede investering die een mooi nettorendement oplevert. Een wijze investering met het oog op de/uw toekomst!

Dé plek voor de senior van vandaag en de slimme investeerder!

Klik hier voor meer informatie