Home > Projecten > Parkresidentie TER VICHTE RESORT

Parkresidentie TER VICHTE RESORT

Peter Benoitstraat 4
8570 Vichte

}

Bezoekuren:
20 oktober: 14.00 - 17.00 uur

Vanaf € 137.500 excl. kosten (studio) en € 185.000 excl. kosten (appartement)

Parkresidentie TER VICHTE RESORT Parkresidentie TER VICHTE RESORT Parkresidentie TER VICHTE RESORT Parkresidentie TER VICHTE RESORT Parkresidentie TER VICHTE RESORT Parkresidentie TER VICHTE RESORT Parkresidentie TER VICHTE RESORT Parkresidentie TER VICHTE RESORT 
Dit nieuwbouw project is gericht op wonen in een groene omgeving, 5 stijlvolle gebouwen van telkens maximaal 7 appartementen die gevoel van geborgenheid en een gemoedelijk sfeer creëren. Wij nodigen u graag uit om samen met ons de sfeer te komen opsnuiven in het sfeervol ingerichte MODELAPPARTEMENT.

In totaal 34 appartementen en voor iedereen wat wils wat betreft zichten, oppervlaktes, aantal slaapkamers,…

De wooneenheden werden gebouw rond de art deco-villa uit 1930 die prachtig wordt gerenoveerd en met behoud van de historische elementen.

Appartementen in deze parkresidentie mikken op een  divers publiek van dynamische jonge koppels tot de actieve senior die kiest voor woonkwaliteit en wooncomfort in een mooi kader en op slechts enkele minuutjes van winkels en activiteiten alsook voor de investeerder die uitkijkt naar een zorgeloos verhuurrendement.

Afwerking met duurzame materialen, met oog voor ergonomie, sterke geluids-en warmte isolatie, mooie terrassen. Hier wordt gestreefd naar een absoluut zorgeloos leefcomfort. Assistentie diensten kunnen optioneel mee worden voorzien indien gewenst door de koper maar zijn vanzelfsprekend geen verplichte keuze.

De aankoop van een garage behoort tot de mogelijkheden waarbij is rekening gehouden met een zeer eenvoudige inrit op straatniveau. M.a.w. geen hellingen of bochtenwerk om tot bij de eigen garage te komen.

U kiest voor kleinschalig en veilig wonen, in een groene en comfortabele omgeving of zoekt een veilige investering, dan kan Parkresidentie Ter Vichte Resort u vast en zeker bekoren.

Klik hier voor meer info