Home > Projecten > Project Blauwe Parel

Project Blauwe Parel

Ostendialaan 21
8450 Bredene

}

Bezoekuren:
zaterdag 19 oktober en zondag 20 oktober : 13u - 17u

Vanaf € 165.000

Project Blauwe Parel Project Blauwe Parel Project Blauwe Parel Project Blauwe Parel Project Blauwe Parel Project Blauwe Parel Project Blauwe Parel Project Blauwe Parel 
Bezoek de modelappartementen in het exclusief vastgoed van het bouwproject ‘Blauwe Parel’, waar u tot rust komt aan de kust. Luxe, kwaliteit en duurzaamheid, met zicht op het water van zeilplas de Spuikom. Uw appartement bij Oostende is omgeven door groen en water, en alles wat u nodig hebt is vlakbij: sport en cultuur, winkels en scholen, het strand en de stad.

 

De innoverende architectuur garandeert een appartement met een ziel. Bovendien is uw appartement van de fundamenten tot het dak opgetrokken uit duurzame materialen. Bijzondere technieken garanderen verder dat het gebouw moeiteloos zon, zand en het zeeklimaat weerstaat. En u woont op een veilig, afgesloten woonerf. Kortom, 3 gebouwen zijn perfect voor wie een nieuwe leven wil opbouwen aan de kust, maar niet houdt van drukte voor de deur.

 

Het maakt niet uit of u een tweede leven wil opbouwen, een tweede verblijf zoekt of een investeringspand. De woonappartementen in dit bouwproject ademen ruimte en luxe. Ze hebben uitzonderlijk grote terrassen met diverse oriëntaties. Uniek! En uw wagen? Die parkeert u in de ondergrondse parking van dit exclusief vastgoed.

Verkoopkantoor op de site.

Stedenbouwkundige verplichtingen: vg, wg, gmo, gvkr, vv

Klik hier voor meer info