Home > Projecten > Res. Filteint – Sint-Niklaas

Res. Filteint – Sint-Niklaas

Wegvoeringstraat 60
9100 Sint-Niklaas

}

Bezoekuren:
28 april : 10.00 - 12.00 uur

Vanaf € 199.000

Res. Filteint – Sint-Niklaas Res. Filteint – Sint-Niklaas Res. Filteint – Sint-Niklaas Res. Filteint – Sint-Niklaas Res. Filteint – Sint-Niklaas 
Site Filteint is een prachtig woonproject met een mix van parkappartementen (1/2/3 slpks) en stadswoningen rondom een groen binnengebied. Willemen Real Estate bouwt hier rondom een groenzone met waterpartij op 900m van de Grote Markt van Sint-Niklaas. De 2 eerste fases zijn volledig uitverkocht en deze zomer start de bouw van fase III – Kemp.
Deze residentie bestaat uit 21 nieuwbouwappartementen met zonneterras en/of tuin. In deze fase zitten enkele zeer interessante appartementen die een mooi rendement opleveren ter investering. Dit is prijs/kwaliteit niet enkel top voor eigen bewoning maar ook als investering bekomt u naast een mooi rendement op korte termijn ook een zekere meerwaarde op lange termijn. Schrikken de verhuurzorgen u af? Dan biedt Urbis rentmeester voor u de oplossing. De rentmeester ontzorgt u op zowel financieel, technisch als administratief vlak.

Meer info : Filteint – Urbis of Filteint – Willemen