Home > Projecten > Residentie Amigo

Residentie Amigo

Duinenstraat 306
8450 Bredene

}

Bezoekuren:
zondag 20 oktober : 13u - 17u

Vanaf € 150.000

Residentie Amigo Residentie Amigo Residentie Amigo Residentie Amigo Residentie Amigo Residentie Amigo 
Comfortabel wonen op wandelafstand van duinen en zee

Residentie Amigo is de jongste parel van de Bredense vastgoedmarkt. Deze topresidentie is gelegen op de hoek van de Duinenstraat en de Golfstraat en ligt daarenboven op slechts 300m van zee, duinen en strand. Het openbaar vervoer en het winkelcentrum situeert zich tevens in de onmiddellijke omgeving. Het project geniet niet enkel van een centrale en rustige ligging maar bovendien zorgt ook de hoogstaande afwerking en de tijdloze architectuur ervoor dat deze residentie ‘the place to live’ wordt in Bredene.

Alle woonappartementen beschikken over “extra-large” leefterrassen tot 2m diep. Ze zorgen voor een extra leefcomfort en een optimale woonbeleving. Het vakantiegevoel is dus steeds dichtbij, zowel ’s morgens als ’s avonds.

De ruime kwaliteitsvolle appartementen bieden een uitzonderlijke charme en uitstraling, allen afgewerkt met hoogwaardige materialen. Zo is elke keuken uitgerust met een granieten of composieten werkblad en 5 Miele huishoudtoestellen. Verder biedt dit topproject luxueus uitgeruste badkamers en een ruime keuze aan topvloeren aan. Samengevat, deze uitzonderlijke ligging gekoppeld aan topkwaliteit en ongeziene prijzen geven de beste garantie op meerwaarde in de toekomst! Gezien de indeling en oppervlakte zijn deze appartementen uitermate geschikt voor permanente bewoning of een ruim 2de verblijf.

Of je nu op zoek bent naar een vaste bewoning aan de kust of een onvergetelijk weekendje uitwaaien aan zee, de troeven van Bredene zijn tijdens alle seizoenen zéér divers en aantrekkelijk. Bredene is trouwens de enige kustgemeente waar de duinen, ongestoord door een zeedijk, overglijden in het fijne zandstrand. In de zomer geniet je er van het geanimeerde strandleven, maar ook buiten het seizoen lokt het spel van eb en vloed je naar het strand, zeker weten!

Kom en ontdek tijdens de NIEUWBOUWZONDAG op 20 oktober van 13u tot 17u deze unieke locatie, gelegen aan de Duinenstraat 306 te Bredene.  Naast een warm onthaal geven wij u uiteraard vrijblijvend uitleg omtrent dit project.  Welkom!

Klik hier voor meer informatie