Home > Projecten > Residentie Argile

Residentie Argile

Pastoor Huyghestraat 2
2845 Niel

}

Bezoekuren:
20 oktober 14.00 - 18.00 uur

Vanaf 285.000 euro

Residentie Argile Residentie Argile Residentie Argile Residentie Argile Residentie Argile Residentie Argile 
Wilt u wonen met zicht op het water in een rustige omgeving? Residentie Argile is het nieuwste DCA woonproject in Niel met een fantastisch uitzicht over de Rupel. Vlakbij buurtwinkels in het centrum van Niel en vlot naar Antwerpen en Brussel via de nabijgelegen A12. De verkoop van de 18 instapklare appartementen is intussen van start gegaan.

De 18 nieuwbouwappartementen van Residentie Argile beschikken over 2 ruime slaapkamers, veel lichtinval dankzij de grote raampartijen, een leefkeuken met kookeiland, vloerverwarming in elke ruimte, duurzaam ontwerp en performante technieken (warmtepompen). Rondom de residentie wordt een gemeenschappelijke tuin aangelegd om heerlijk in te ontspannen of even met de buren te keuvelen.

Elk appartement voldoet bovendien aan de normen van een BEN-woning. Residentie Argile is een ode aan de voormalige steenbakkerij die gevestigd was op de site. Met de originele schoorsteen behouden de hedendaagse appartementen een duidelijke link met de geschiedenis.

Kom langs, bezoek de site en vraag vrijblijvend informatie aan onze partner vastgoedmakelaar Arcasa. Wenst u meer informatie? Kijk dan op www.residentie-argile.be of contacteer hen vrijblijvend op 03 877 70 70.