Home > Projecten > Residentie Ascona

Residentie Ascona

Aartshertoginnestraat 35
8400 Oostende

}

Bezoekuren:
zondag 20 oktober : 13u - 17u

Vanaf € 175.000

Residentie Ascona Residentie Ascona Residentie Ascona Residentie Ascona Residentie Ascona 
Wonen in de binnenstad, vlakbij de jachthaven

Betaalbare luxe, het klinkt tegenstrijdig … U wilt de luxe en ruimte die u gewoon bent en die u verdient. Dat hebben we in centrumresidentie Ascona, gelegen op een toplocatie in Oostende goed begrepen!

Deze kleinschalige residentie omvat 12 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers waarvan 2 duplex-appartementen op de 5de verdieping. Terrassen zijn minstens even belangrijk als uw binnenruimten. Elk appartement beschikt daarom over 2 terrassen wat zorgt voor veel en een natuurlijke lichtinval. Zodra de zon schijnt loopt uw woonkamer naadloos over naar uw front-terras met zuidoostelijke oriëntatie en verlegt het leven zich naar de open lucht.

Residentie Ascona ligt pal in het bruisend centrum, te midden van de vele gezellige restaurants op de Visserskaai, het groot aanbod aan diverse winkels en het Leopoldpark. Snuif de sfeer van de jachthaven op, bewonder de gerestaureerde driemaster ‘Mercator’ of koop verse garnalen op de pier. Kortom, alles is hier werkelijk op wandelafstand aanwezig.

Om het wooncomfort verder te optimaliseren werd beslist om een ruime gelijkvloerse fietsenberging te installeren. Elke keuken is uitgerust met een granieten of composieten werkblad en 5 Miele huishoudtoestellen. Verder biedt dit topproject fraai uitgeruste badkamers en een ruime keuze aan topvloeren aan. Gezien de zeer centrale locatie leent deze residentie zich ideaal als investeringsproject met, naast de jaarlijkse meerwaarde, een verhuurrendement tot 3%.

Kom en ontdek tijdens de NIEUWBOUWZONDAG op 20 oktober van 13u tot 17u deze unieke locatie, gelegen aan de Aartshertoginnestraat 35 te Oostende.  Naast een warm onthaal geven wij u uiteraard vrijblijvend uitleg omtrent dit project.  Welkom!

Klik hier voor meer informatie