Home > Projecten > Residentie Binnenvaert

Residentie Binnenvaert

Rigastraat 31
2000 Antwerpen

}

Bezoekuren:
20 oktober 10.00 - 15.00 uur, ontvangst in het aanpalend commercieel pand van Rigadocks: op de hoek van de Rigastraat en de Binnenvaartstraat

Vanaf 304.000 euro

Residentie Binnenvaert Residentie Binnenvaert Residentie Binnenvaert Residentie Binnenvaert Residentie Binnenvaert Residentie Binnenvaert Residentie Binnenvaert Residentie Binnenvaert Residentie Binnenvaert Residentie Binnenvaert Residentie Binnenvaert 
Uiterst luxueuze duplex penthouses met mooi terras en frontaal zicht op water, gelegen op het bruisende Eilandje in het project Residentie Binnenvaert.

12 instapklare duplex penthouses ontworpen voor het moderne leven. Residentie Binnenvaert toont hoe comfortabel het leven in Antwerpen kan zijn, met veel natuurlijke lichtinval en zicht op de jachthaven.

De duplex penthouses met 3 slaapkamers zijn ruim en licht dankzij grote raampartijen, en voorzien van terrassen. Ze bevatten uitsluitend hoogwaardige materialen zoals parketvloer, terwijl vloerverwarming voor extra comfort zorgt. Bovendien krijgen de bewoners een hoog afwerkingsbudget om hun nieuwe nest piekfijn in te richten. Op het gelijkvloers huizen een aantal commerciële ruimtes. Op de ondergrondse niveaus bevinden zich 114 autostaanplaatsen, 29 privébergingen en een ruime fietsenstalling, gemakkelijk bereikbaar met een fietslift. De duplex penthouses beschikken over 4 terrassen, dressing, TV-kamer en een eigen binnenlift.

Tussen de vier gebouwen – onderling verbonden door achterliggende volumes – wordt voldoende groen geïntegreerd voor een natuurlijke scheiding van de extra grote terrassen op de eerste verdieping. Kers op de taart: de hypermoderne postbussen van Bringme in de inkomhal doen dienst als ‘automatische conciërge’ om onlinebestellingen te ontvangen en af te tekenen, te verzenden en terug te sturen.

Kom langs, krijg een rondleiding door het gebouw en geniet van een drankje. Ontvangst in het aanpalend commercieel pand van Rigadocks: op de hoek van de Rigastraat en de Binnenvaartstraat.

Wenst u meer informatie? Kijk dan op www.binnenvaert.be of contacteer onze partner vastgoedmakelaar De Meester vrijblijvend op 03 227 06 36.

Graag uw aanmelding via info@demeester.eu.