Home > Projecten > Residentie De Barge & Residenties Houten Waal (1 & 2)

Residentie De Barge & Residenties Houten Waal (1 & 2)

Broekhoek 8
8770 Ingelmunster

}

Bezoekuren:
zondag 20 oktober : 10u - 12u en 13u30 - 17u (in residentie De Barge te Ingelmunster)

-

Residentie De Barge & Residenties Houten Waal (1 & 2) Residentie De Barge & Residenties Houten Waal (1 & 2) Residentie De Barge & Residenties Houten Waal (1 & 2) Residentie De Barge & Residenties Houten Waal (1 & 2) Residentie De Barge & Residenties Houten Waal (1 & 2) Residentie De Barge & Residenties Houten Waal (1 & 2) Residentie De Barge & Residenties Houten Waal (1 & 2) Residentie De Barge & Residenties Houten Waal (1 & 2) 
Deze nieuwbouwresidenties voorzien in tijdloze appartementen in een rustige, groene omgeving.

Residentie De Barge en residenties Houten Waal zijn gelegen aan het kanaal Roeselare-Leie, tegenover de zwaaikom en het kasteeldomein, op ca. 500m van de markt van Ingelmunster én nabij het station. De stationsbuurt en de dorpsbrug worden volledig aangepakt en vernieuwd (http://www.focus-wtv.be/nieuws/nieuwe-brug-ingelmunster-voorgesteld#). De lichte en open structuur van de nieuwe dorpsbrug zorgt ervoor dat de groene oevers verder uitgebouwd kunnen worden tot een samenhangend landschap rond het kanaal Roeselare-Leie en de Mandel. Wat de stationsbuurt betreft wordt een nieuwe omgeving getekend, waar bussen, treinen, voetgangers, fietsers en automobilisten elkaar perfect aanvullen.

De Barge bestaat uit 20 exclusieve, unieke appartementen en 30 ondergrondse garages. Er is een doordachte variatie aan 1-, 2- en 3-slaapkamerappartementen en elke entiteit beschikt over een erg ruim terras in tropisch hardhout van ca. 40-130m². Residentie De Barge wordt omgeven door een toekomstige, publieke parkzone die aansluiting vindt met het jaagpad.

Residenties Houten Waal 1 & 2 kadert in een tweede fase van de residentiële herontwikkeling van de kanaalzone aan de zwaaikom. Het project bestaat uit twee bouwfases die gelijktijdig worden opgetrokken. Residentie Houten Waal (1) bestaat uit 20 exclusieve, unieke appartementen verdeeld over 5 bouwlagen en een ondergronds garagecomplex. Residentie Houten Waal (2) bestaat uit 8 appartementen verdeeld over 3 bouwlagen. Er is een doordachte variatie aan 2- en 3-slaapkamerappartementen en elke entiteit beschikt over een erg ruim terras in tropisch hardhout van ca. 25-125m².

Deze ontwikkeling houdt daarenboven optimaal rekening met de toekomstige energiebehoefte. Er wordt gestreefd naar een E-peil lager dan E30. Ieder appartement is voorzien van zijn eigen geothermisch comfortpakket. Dit houdt in dat er wordt verwarmd met geothermische warmtepompen met diepteboringen in de bodem tot 90 meter. Hierdoor verkrijgt men een aangenaam wintercomfort dankzij vloerverwarming van hoge kwaliteit én worden airco’s overbodig gemaakt. Er kan immers in de zomermaanden passief gekoeld worden via de vloerleidingen. Bijkomend wordt bijzondere aandacht besteed aan akoestisch comfort en luchtdichtheid. Tenslotte worden kopers van een appartement door de overheid voor 5 jaar vrijgesteld van het betalen van onroerende voorheffing en krijgen de kopers een mooie premie van Infrax.

Reeds verkocht:
Residentie De Barge: 80%
Residentie Houten Waal (1): 65%
Residentie Houten Waal (2): 63%

Klik hier voor meer informatie over : De BargeHouten Waal 1Houten Waal 2