Home > Projecten > Residentie De Heppenaar

Residentie De Heppenaar

Leopoldsburgsesteenweg 98
3971 Heppen (Leopoldsburg)

}

Bezoekuren:
28 april: 13.30 - 16.00 uur

Prijzen op aanvraag

Residentie De Heppenaar Residentie De Heppenaar Residentie De Heppenaar Residentie De Heppenaar Residentie De Heppenaar Residentie De Heppenaar Residentie De Heppenaar Residentie De Heppenaar 
Energiezuinige nieuwbouwappartementen (BEN – 30) met een centrale en gunstige ligging aan de Leopoldsburgsesteenweg 98 te Heppen.

Er wordt gebruik gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen. Binnen geniet u van een stijlvolle, hedendaagse en kwaliteitsvolle afwerking. U beschikt over budgetten om uw leefruimte te personaliseren, om uw woon- en leefwensen in te vullen. Zo kies je zelf je keuken, badkamer en vloeren.
De appartementen voldoen aan de BEN-30 normen (bijna energie neutraal) door de aanwezigheid van zonnepanelen, vloerverwarming en de ventilatie.

Er wordt gezorgd voor een maximum aan natuurlijk daglicht door gebruik te maken van grote raampartijen zonder in te boeten op privacy. De terrassen en tuinen zijn zuidelijk gericht.
Er is een lift in het gebouw. Elk appartement heeft een garage en er is een gezamenlijke fietsenstalling.
Alle appartementen zijn voorzien van 2 slaapkamers, badkamer, apart toilet, keuken, ruime living en terras. Enkel appartement 0.2 heeft één slaapkamer.