Home > Projecten > Residentie ‘Draeybomen’

Residentie ‘Draeybomen’

Pater Van Baelenstraat 1
2200 Herentals (Morkhoven)

}

Bezoekuren:
28 april: 14.00 - 16.00 uur

Afgewerkt appartement vanaf € 239.416

Residentie ‘Draeybomen’ Residentie ‘Draeybomen’ Residentie ‘Draeybomen’ Residentie ‘Draeybomen’ Residentie ‘Draeybomen’ Residentie ‘Draeybomen’ Residentie ‘Draeybomen’ Residentie ‘Draeybomen’ 
Residentie Draeybomen bestaat uit 5 comfortabele en energiezuinige appartementen met 2 of 3 slaapkamers.  Het is gelegen in de Pater Van Baelenstraat, een doodlopende straat die uitgeeft op de Molenstraat te Morkhoven. Alle appartementen beschikken over een aangename leefruimte met groot schuifraam naar het terras.  Alle terrassen zijn zuid georiënteerd en de gelijkvloerse appartementen beschikken over een terras met privétuin.
De architectuur sluit perfect aan bij de groene en landelijke omgeving en de kleinschaligheid van het project maakt het tot een aangename plek om te wonen.
Laatste 2 appartementen te koop. Deze zijn reeds volledig afgewerkt. Het betreft een appartement met 3 slaapkamers gelegen op de eerste verdieping en een dakappartement met 2 slaapkamers. Naast het gebouw zijn carports voorzien die apart kunnen aangekocht worden. Zeker een bezoekje waard!

Afgewerkt appartement vanaf € 239.416

Bezoek onze appartementen op zondag 28 april van 14u tot 16u of na afspraak op het nr. 0479/01 01 01.

Klik hier voor meer info.