Home > Projecten > Residentie Het Kasteel

Residentie Het Kasteel

Hoogstraat 57 - 61
1861 Wolvertem

}

Bezoekuren:
28 april: 14.00-17.00

op vraag

Residentie Het Kasteel Residentie Het Kasteel Residentie Het Kasteel Residentie Het Kasteel Residentie Het Kasteel Residentie Het Kasteel Residentie Het Kasteel Residentie Het Kasteel 

In residentie Het Kasteel komen er 18 appartementen. CoGiVa zorgt als BEN-voorloper ook hier dat de appartementen in lijn zijn met de BEN-30 voorschriften. De architectuur is hedendaags en duurzaam. Er is ook ruimte voorzien voor een fraaie tuin en een ondergrondse parkeergarage met 28 plaatsen, 18 privébergingen en een fietsenstalling. Residentie Het Kasteel is ideaal voor jong en oud.

Het project bestaat uit één bouwvolume, hedendaags en tijdloos qua architectuur. Alle appartementen hebben tuin of terras, volledig op het zuiden gericht. Er is een mooie mix van kleinere en grotere appartementen, elk met een eigen karakter, veel lichtinval en een privatieve buitenruimte. De gevels hebben een tijdloze, sobere en minimalistische uitstraling met weloverwogen raamopeningen voor optimale licht- en ruimtebeleving. De gevels in gelijmde baksteen in combinatie met enkele houtaccenten geven het gebouw alvast een warme uitstraling.