Home > Projecten > Residentie Lelie – Herent

Residentie Lelie – Herent

Kouterstraat
3020 Herent

}

Bezoekuren:
28 april : 10.00 - 12.00 uur

vanaf € 172.000 excl. kosten

Residentie Lelie – Herent Residentie Lelie – Herent Residentie Lelie – Herent Residentie Lelie – Herent 
De nieuwbouwsite Meadow luidt een nieuwe fase in met de lancering van residentie “Lelie”. Besix RED-Vanhout Projects ontwikkelen met Meadow een gans nieuwe buurt op een topligging tussen Leuven en Herent waar verschillende generaties mensen harmonieus kunnen samenwonen.

Lelie is een modern en lichtrijk gebouw dat zich met een mix van grotere en kleinere appartementen richt op een divers publiek. Wie veel belang hecht aan wooncomfort en duurzaamheid binnen een haalbaar budget vindt hier zijn gading.

Het project is gebouwd rond een gemeenschappelijke binnentuin met zitbanken om contacten met andere bewoners mogelijk te maken. Ook de kaart van de duurzaamheid wordt getrokken zodat u nu al future proof bent.

Er zijn heel wat kleinere trendy appartementen die naast eigen bewoning ook interessante verhuurmogelijkheden bieden als investering. Bij elk appartement dient er een autostaanplaats bij aangekocht te worden.

Wilt u er meer over weten deze nieuwe fase? Contacteer ons dan vrijblijvend voor meer informatie, nieuwbouw@living-stone.be of 0491/90.99.90.

https://www.living-stone.be/nieuwbouw/detail/3574020/meadow-residentie-lelie