Home > Projecten > Residentie Lethis

Residentie Lethis

Stationsstraat 76/78
8860 Lendelede

}

Bezoekuren:
20 oktober: 14.00 - 17.00 op ons kantoor te Tielt - Markt 15

Vanaf €208.000

Residentie Lethis Residentie Lethis Residentie Lethis Residentie Lethis Residentie Lethis Residentie Lethis Residentie Lethis Residentie Lethis 
Langs de Stationsstraat in Lendelede, op een boogscheut van het centrum van de gezellige gemeente, komt dit strakke nieuwbouwproject. Residentie Lethis biedt 14 ruime appartementen met prachtige zonneterrassen tot 50m²!

Het project wordt afgewerkt in een moderne en tegelijk tijdloze stijl. De residentie onderscheidt zich door haar magnifieke afwerking met houten bekleding, die de strakke witte gevel een warm karakter geeft. Elk appartement is voorzien van 1, 2 of 3 slaapkamers, waardoor de toekomstige bewoners genieten van een zee aan ruimte.

Rondom de residentie worden privatieve tuinen aangelegd. Bewoners kunnen van op hun aangename zonneterras genieten van het groene en weidse zicht. Voor een optimaal comfort komen achter het gebouw 16 garageboxen, 13 autostaanplaatsen en een fietsenberging.

Dankzij het gebruik van duurzame materialen geniet deze residentie een kwalitatieve afwerking, die naargelang de wensen van de koper kan worden aangepast.

Klik hier voor meer info.