Home > Projecten > Residentie Lime

Residentie Lime

Lindendreef 16
8630 Veurne

}

Bezoekuren:
28 april: 10.00 - 15.00 uur (Lindendreef 16, Veurne) of 10.00 - 12.00 uur (Noordstraat 10, Veurne)

Vanaf € 210.000

Residentie Lime Residentie Lime Residentie Lime Residentie Lime Residentie Lime Residentie Lime Residentie Lime 
Woonproject Lime biedt u 30 kwalitatieve en uiterst toegankelijke assistentiewoningen in het centrum van de stad Veurne. De rustige omgeving, het weldoordacht ontwerp en de nabijheid van het rust- en verzorgingscentrum Ter Linden maken dit tot een exclusiviteit van de stad. Denk je al na over jouw toekomst of ben je op zoek naar een nieuwe investering met gegarandeerd rendement? Lees dan zeker verder.

De assistentiewoningen variëren van 71 m² tot 102 m² met eigen zonneterras en beschikken over 1 of 2 slaapkamers. Alles is afgestemd op uw comfort: inloopdouche met antisliptegels, onderhoudsvriendelijke keuken, makkelijk te bereiken stopcontacten, rolstoeltoegankelijk en ruime liften.

De assistentiewoningen worden instapklaar afgewerkt en bieden momenteel de mogelijkheid om volledig te personaliseren, waaronder de keuken, badkamer en bevloering. Ondergronds zijn er tevens garages en autostaanplaatsen beschikbaar en kan men gebruik maken van de gemeenschappelijke fietsenberging en afvallokalen.

De residentie omvat naast de privatieve woningen een gemeenschappelijke binnentuin en twee polyvalente ruimtes waar je steeds terecht kan voor een gezellige namiddag met vrienden en familie.

De professionele zorg- en dienstverlening van RVT Ter Linden Veurne staat steeds tot uw beschikking, zowel voor thuisverpleging, revalidatie of praktische begeleiding. Het geïntegreerde oproepsysteem biedt je zekerheid en gemoedsrust: je staat op elk ogenblik in rechtstreeks contact met je woonassistent. Het dienstencentrum De Zonnebloem, ook gelegen om de hoek, vult RVT Ter Linden perfect aan met een ruim aanbod van oa activiteiten en boodschappen-& administratieve hulp.

Bovendien geniet je van enkele financiële voordelen: bij de aankoop van een assistentiewoning in residentie Lime betaal je slechts 12% btw en profiteer je van de vrijstelling op onroerende voorheffing! (EPC nvt)

Wij heten u van harte welkom op Nieuwbouwzondag van 10u tot 12u en van 13u tot 16u te Lindendreef 16, Veurne. Voor bijkomende informatie kan u eveneens terecht van 10u tot 12u op het Dewaele kantoor, Noordstraat 10, Veurne.

Stedenbouwkundige verplichtingen: Vg/Wg/Gmo/Gvkr/Gvv

Voor meer info kunt u terecht op de website van Dewaele en ERA.