Home > Projecten > Residentie Marie-Julie – Westende

Residentie Marie-Julie – Westende

Essex Scottishlaan 19
8434 Westende

}

Bezoekuren:
zondag 20 oktober : 10u - 12u en 13u - 16u (in modelappartement Residentie Louise, Oostendelaan 41 - Middelkerke)

€ 180.000

Residentie Marie-Julie – Westende Residentie Marie-Julie – Westende Residentie Marie-Julie – Westende Residentie Marie-Julie – Westende Residentie Marie-Julie – Westende 
Residentie Marie-Julie bestaat uit 22 stijlvolle nieuwbouwappartementen en 22 individuele, ondergrondse garages. In de residentie vindt u zowel 2 als 3-slaapkamer appartementen van 71m2 tot 135 m2.

Alle appartementen zijn voorzien van grote raampartijen om zoveel mogelijk te kunnen genieten van de deugddoende zon en verfrissende zeelucht. Verder werken wij, zoals in al onze residenties die wij de voorbije 25 jaar gebouwd hebben, alles af met duurzame en kwalitatieve materialen.

Waarom Westende? Westende bruist en leeft. Je kan er steeds ontspannen op het strand of in één van de vele gezellige horeca zaken die op wandelafstand liggen. Maar je kan er zeker en vast ook terecht voor talloze leuke activiteiten.

Surfen of watersporten aan beachclub de Kwinte. Een ontspannend rondje golf of minigolf of een bezoek aan één van de vele speeltuinen met de kinderen of kleinkinderen.

Westende is ook een ideaal vertrekpunt om het achterliggende en rustgevende polderlandschap te gaan verkennen met al zijn pittoreske dorpen. Dit kan zowel met de fiets of te voet. Kortom, de droom voor alle fietsers, wandelaars en natuur- liefhebbers.

Kom vrijblijvend langs in ons modelappartement in Residentie Louise – Oostendestraat 41 in Middelkerke. Ontdek zelf de kwaliteit en afwerking van onze projecten en leer ons op en top familiebedrijf kennen terwijl wij jou meer info geven omtrent Residentie Marie-Julie.

Klik hier voor meer informatie