Home > Projecten > Residentie Michiel I

Residentie Michiel I

Kortrijksestraat 32
8020 Oostkamp

}

Bezoekuren:
zondag 20 oktober : 11u - 17u

Vanaf € 245.500

Residentie Michiel I Residentie Michiel I Residentie Michiel I Residentie Michiel I Residentie Michiel I 
Residentie Michiel I situeert zich in het centrum van Oostkamp en bestaat uit 3 commerciële ruimtes en 8 ruime appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamer. Voor het ontwerp van Residentie Michiel I deden wij beroep op El Architects uit Kortrijk, die reeds heel wat mooie referenties in deze markt kan voorleggen. Er werd gekozen voor hedendaagse architectuur met hoogwaardige materialen.

De appartementen voldoen aan de huidige strenge energienormen en halen een gunstig E-peil. Met zonnepanelen, vloerverwarming en de juiste ventilatie scoort elk appartement zelfs beter dan de wettelijke bepalingen inzake EPB-normen.

Dankzij de gebruiksvriendelijke indeling van de appartementen geniet u van optimaal wooncomfort. Als koper kiest u zelf de afwerking van uw appartement. U beschikt over budgetten , en maakt uw keuze van kwaliteitsmaterialen bij een selectie gerenommeerde leveranciers. Ook de terrassen genoten bijzondere aandacht bij het ontwerp van Residentie Michiel I. Bovendien geniet u van een maximum aan natuurlijk daglicht dankzij de grote raampartijen.

Op het terrein bevinden zich mogelijkheden tot parkeren in de ruime individuele garageboxen of autostaanplaatsen. Bovendien wordt bovengronds ook een grote fietsenstalling voorzien. In de kelder zijn er individuele bergruimtes voorzien voor alle appartementen.

Ontdek dit bijzondere project tijdens NIEUWBOUWZONDAG op 20 oktober 2019, 11-17u.

Klik hier voor meer informatie