Home > Projecten > Residentie Milano

Residentie Milano

Langestraat 90-98
8400 Oostende

}

Bezoekuren:
28 april: 13.00 - 17.00 uur

Vanaf € 210.000

Residentie Milano Residentie Milano Residentie Milano Residentie Milano Residentie Milano Residentie Milano Residentie Milano Residentie Milano 
Residentie Milano gelegen in het centrum van Oostende, op een boogscheut van de Visserskaai doet haar naam alle eer aan. Stijlvol, stadsvernieuwend en een uitzonderlijk wooncomfort zijn maar enkele kenmerken voor dit project. Gastronomisch of bourgondisch dineren kunt u hier op elke hoek van de straat. De vele heraangelegde pleinen en markten met dito terrasjes geven een waar vakantiegevoel temidden van deze bruisende stad.

Terrasresidentie Milano werd opgetrokken in de Langestraat, deze kenmerkt zich door zijn luw eenrichtingsverkeer. In totaal werden er 26 instapklare woonappartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers voorzien. Elk appartement beschikt ook over 2 privatieve fietshaken in de ruime fietsenberging op het gelijkvloers.

Door de sublieme zuidelijke oriëntatie en grote glaspartijen hebben alle leefruimten uitzonderlijk veel lichtinval. De “extra large” zonneterrassen van 2 meter diep zorgen voor een extra woonbeleving en dit op letterlijk een steenworp van zee. Kortom, topkwaliteit aan marktconforme prijzen en de beste garantie op meerwaarde in de toekomst!

Kom en ontdek tijdens de NIEUWBOUWZONDAG op 28 APRIL van 13u tot 17u deze unieke locatie, gelegen in de Langestraat 90-98 te Oostende. Naast een warm onthaal geven wij u graag vrijblijvend uitleg omtrent dit nieuwbouwproject. Welkom!

Klik hier voor meer info