Home > Projecten > Residentie Ravenslo

Residentie Ravenslo

Grote Baan 160
2380 Ravels

}

Bezoekuren:
28 april : 10.00 - 15.00 uur

Vanaf 169.000Euro

Residentie Ravenslo Residentie Ravenslo Residentie Ravenslo Residentie Ravenslo Residentie Ravenslo Residentie Ravenslo Residentie Ravenslo Residentie Ravenslo 

Welcome To Your Home !

RED Bison bouwt ‘Residentie Ravenslo’, een smeltkroes tussen historisch karakter en eigentijds no-nonsense design. Bijgevolg onderscheidt Residentie Ravenslo zich met dit unieke concept van de typische, alledaagse appartementen. Kortom, Residentie Ravenslo tilt wonen naar een hoger niveau, zodat uw huis een thuis wordt!

Residentie Ravenslo bestaat uit 5 luxe-appartementen en één penthouse, 6 ondergrondse kelderbergingen, 9 autostaanplaatsen met achterliggende berging, en een centrale lift. De appartementen hebben een grootte van 79m² tot 180m², met prijzen vanaf 169.000 excl. BTW en RR.

Enkele troeven van de ‘Residentie Ravenslo’:

Uniek project met zijn historische charme volledig op maat van de koper

Ideale locatie in het hartje van Ravels nabij winkels, scholen en andere faciliteiten, op enkele minuten van Turnhout, met een snelle verbinding naar de autostrade.

Concept met nadruk op lichtinval, door de grote ramen en de hoge plafonds.

Kleinschalig karakter dat samenwonen favoriseert.

Privatieve parkings, afgesloten met poort met afstandsbediening.

Nadruk op groen, met daarbij zeer ruime terrassen of privatieve tuinen.

Duurzaamheid is belangrijk: akoestische en thermische isolatie volgens hedendaagse normen. Onze energetische performantie met EPB waarden die

lager liggen dan 60, zorgt er voor dat u een vrijstelling krijgt de eerste 5 jaar op de onroerende voorheffing van 100%.

Bovenop deze engagementen van ‘levenskwaliteit’ voegen we overigens een niet te verwaarlozen commercieel voordeel toe: Actie tot 30/04/2019, dit naar aanleiding van de start der werken, waarbij RED Bison een tweede carport aanbiedt aan de helft van de prijs. Deze actie kan een aangename, maar ook nuttige extra betekenen.

Kortom, de troeven van dit project, alsook bovenstaand financiële pluspunt, benadrukken de uniciteit van Residentie Ravenslo. Bijgevolg melden wij u dan ook met trots dat 50% reeds verkocht is. Echter zijn één gelijkvloersappartement, één appartement op de eerste verdieping, alsook onze penthouse nog op zoek naar een eigenaar.

Wij verwelkomen u graag op Nieuwbouwzondag van 10u tot 15u te Ravels, Grote Baan 160.

Tijdens dit event kan u kennismaken met ons aanbod en ons team, in een gezellige sfeer met een hapje en een drankje! Wensen jullie nog meer informatie? Contacteer ons dan volledig vrijblijvend. Wij helpen u met plezier verder! Neem contact op met Leen Mertens per mail of per telefoon: verkoop@redbison.be of 0490/40.68.10. U kan ook de website www.ravenslo.be bekijken, of ons volgen op sociale media onder de naam RED Bison. Wij verwelkomen u ook graag in onze kantoren te Zoersel of Molenstede.

Klik hier voor meer info : www.ravenslo.be