Home > Projecten > Residentie Royal Golf Gardens

Residentie Royal Golf Gardens

Driftweg 177-178
8420 De Haan

}

Bezoekuren:
28 april: 13.00 - 17.00 uur

Vanaf € 190.000

Residentie Royal Golf Gardens Residentie Royal Golf Gardens Residentie Royal Golf Gardens Residentie Royal Golf Gardens Residentie Royal Golf Gardens Residentie Royal Golf Gardens Residentie Royal Golf Gardens Residentie Royal Golf Gardens 
Eén van de 35-tal nieuwbouwprojecten die tijdens de zomer van 2019 door  Vastgoedgroep Degroote finaal worden opgeleverd, is villaresidentie Royal Golf Gardens. Deze site is gelegen op een 6.700m² groot terrein met overwegend zuid-westelijke bezonning en bovendien grenzend aan de beschermde duinen en vlakbij de Royal Ostend Golf Club.

De 4 villaresidenties zijn goed voor 92 unieke nieuwbouw-appartementen en 110 garages, inclusief staanplaatsen. De woonunits nemen maar 35% van de beschikbare grond in. Bijgevolg bleeft dus twee derde van het terrein groen.

Meer nog… het onderhoud van de collectieve groenpartijen is in algemeen beheer. Dit biedt alle bewoners dus de mogelijkheid om volop te genieten van deze royaal aangelegde tuin zonder zelf te moeten instaan voor het onderhoud.

Bovendien vormt het verkeersvrij binnenplein een ware ontmoetingsplaats voor de bewoners, waar ook de kinderen en kleinkinderen ongeremd spelen in een verkeervrije omgeving.

De volledige kelderverdieping is voorzien van een 65-tal garageboxen. Bovengronds aanschouwen we een 45-tal parkeerplaatsen en een aantal bezoekersplaatsen.

Een 2 slaapkamers-appartement van 75m² inclusief een 17m² groot terras is reeds beschikbaar vanaf € 190.000.

Ondertussen werden villa C en D opgeleverd, de oplevering van villa A en B is voorzien voor de zomer 2019.

Kom en ontdek tijdens de NIEUWBOUWZONDAG op 28 APRIL van 13u tot 17u deze unieke locatie, gelegen aan de Driftweg 177 in De Haan. Naast een warm onthaal geven wij u graag vrijblijvend uitleg omtrent dit nieuwbouwproject. Welkom!

Klik hier voor meer info