Home > Projecten > Residentie Ryssel

Residentie Ryssel

Rijselsestraat 5
8500 Kortrijk

}

Bezoekuren:
28 april: 10.00 - 16.00 uur (in het modelappartement ter plaatse)

Vanaf € 395.000 (excl. kosten)

Residentie Ryssel Residentie Ryssel Residentie Ryssel Residentie Ryssel Residentie Ryssel Residentie Ryssel Residentie Ryssel Residentie Ryssel 
Dit prachtige ‘black white’ appartementsgebouw, gelegen op een boogscheut van de Grote Markt van Kortrijk, is functioneel ontworpen met duurzame en esthetisch verantwoorde materialen. Centraal gelegen in centrum Kortrijk nabij de Markt en in onmiddellijke nabijheid van winkels en horeca heeft deze residentie alle troeven in handen om een veeleisend publiek te bekoren. Wie op zoek is naar luxueus wonen op een centrumlocatie zal hier met uiterste voldoening zijn nieuwe thuis vinden. Residentie Ryssel omvat 12 appartementen met een oppervlakte van ca. 100m² en 2 dakappartementen die 180m² groot zijn.

Met zicht op het majestueuze stadhuis en de historische gebouwen van de Rijselsestraat in combinatie met ruime zuidgeoriënteerde zonneterrassen (min 15m²) staan deze doorzonappartementen garant voor een perfecte leefkwaliteit. Het uitgebreid aanbod aan private parkeermogelijkheden in de residentie voorkomt de ellenlange zoektocht naar beschikbare parkeerplaats en staat alzo garant voor het comfort dat u zoekt in deze bruisende stadsomgeving. Naast het schitterende architectuurontwerp wordt ook op het gebied van energiezuinigheid de lat hoog gelegd. Daarnaast wordt doordacht omgesprongen met de keuze van de materialen van de bouwschil waarvan getuige de keuze voor natuursteen en organische pleister: overduidelijk een duurzame ecologische keuze !

Klik hier voor meer info.