Home > Projecten > Residentie Sea Gardens

Residentie Sea Gardens

Ringlaan 128
8420 Wenduine

}

Bezoekuren:
28 april: 13.00 - 17.00 uur

Vanaf € 230.000

Residentie Sea Gardens Residentie Sea Gardens Residentie Sea Gardens Residentie Sea Gardens Residentie Sea Gardens Residentie Sea Gardens Residentie Sea Gardens Residentie Sea Gardens 
Met de stijgende vraag naar ‘wonen in het groen’ werd door project-ontwikkelaar Vastgoedgroep Degroote geïnvesteerd in villaresidentie Sea Gardens. Deze toplocatie is gelegen op een bouwrijp terrein van 7.000 m² aan de Ringlaan in Wenduine.

Het terrein bevindt zich op amper 400m van het centrum en op slechts 500m van de vernieuwde zeedijk. Een toplocatie voor de 4 unieke villaresdienties dus! Elk woonappartement met 2 of 3 slaapkamers beschikt over een zuid of zuidwest georiënteerd leefterras van 2,20m diep en is gemiddeld 30m² groot. Verder biedt dit project luxueus uitgeruste keukens met 5 Miele inbouwtoestellen, moderne badkamers, kwaliteitsvloeren, dubbele beglazing, strakke terrassen, …

Ook de directe link met het duingebied is nooit veraf. De royaal aangelegde landschapstuin van 5.000m² met zijn beplante duinheuvels, de spiegelvijver met houten sierbanken als centrale ontmoetingsplaats, de natuurlijke materiaalkeuzes, de wadi’s, … alles zal tegen de zomer van 2019 één coherent geheel vormen wat een instant vakantiegevoel zal geven.

Zelfs het tuinonderhoud komt in collectief beheer. Uw comfort en gemak staan hier steeds voorop!

In villa B verwelkomen wij u graag in de modelappartementen waar u zelf de tijdloze en de hoogwaardige afwerkingsgraad van de nieuwbouwappartementen kan aanschouwen.

Kom en ontdek tijdens de NIEUWBOUWZONDAG op 28 APRIL van 13u tot 17u deze unieke locatie, gelegen aan op de Ringlaan 128 te Wenduine. Naast een warm onthaal geven wij u graag vrijblijvend uitleg omtrent dit nieuwbouwproject. Welkom!

Klik hier voor meer info