Home > Projecten > Residentie Thilda

Residentie Thilda

Heidestatiestraat 45
2920 Kalmthout

}

Bezoekuren:
28 april: 10.00 – 13.00 uur

vanaf 285 000 €

Residentie Thilda Residentie Thilda Residentie Thilda Residentie Thilda Residentie Thilda Residentie Thilda Residentie Thilda Residentie Thilda 
Thilda is een knap staaltje vakmanschap op een uiterst unieke ligging in het midden van de Heidestatiestraat te Heide-Kalmthout. Architect Thierry Larose van Architektenburo Larose-Plancke NV, heeft zich voor het ontwerp duidelijk laten inspireren door de huidige villa op het perceel.

De voorgevel hiervan wordt hernomen in het nieuwe Thilda. Het project omvat maar liefst 17 luxeappartementen met een hoge afwerkingsgraad en zeer ruime zuidgerichte terrassen en 8 winkelpanden. De winkels (boetieks) tellen circa 80m² en hebben prachtige etalages langsheen de Heidestatiestraat. Een kleine gaanderij in de voorgevel roept onmiddellijk een gezellige winkelsfeer op.

Winkels worden te koop aangeboden, wat uitzonderlijk is in de Heidestatiestraat. De meeste commerciële ruimtes zijn hier immers huurpanden. Bepaalde winkelruimtes kunnen ook gecombineerd worden om tot een grotere oppervlakte te komen.

De grootte van de appartementen varieert van een 70m² tot een 250m², bereikbaar via moderne liften, waarmee het gebouw wordt uitgerust. Via de Marguerite Corstiaenslaan krijg je toegang tot de ondergrondse parkeergarage. Hier vindt u een gemeenschappelijke fietsen- en afvalberging en voor iedere unit individueel nog een berging en één of meerdere autostaanplaatsen.