Home > Projecten > Residentie Vennehof

Residentie Vennehof

Vennestraat 56
2400 Mol

}

Bezoekuren:
28 april : 11:00 - 16:00 uur

Residentie Vennehof Residentie Vennehof Residentie Vennehof Residentie Vennehof Residentie Vennehof Residentie Vennehof 
De toekomst in hedendaagse luxe.

De Residentie Vennehof, gesitueerd in het centrum van Mol, is een unieke en moderne woon-residentie waarin 26 nieuwe eigenaars zullen kunnen genieten van ruimte, licht en van een absolute primeur op gebied van energie ! Deze mooie woonappartementen met hedendaagse luxe worden namelijk rechtstreeks aangesloten op het geothermisch warmtenet en aldus nu reeds klaar voor de toekomst !

Alle appartementen (1 of 2 slpk) hebben een mooi terras (variërende oriëntaties) of een privaat tuintje (glv). Ondergronds zijn voldoende autostaanplaatsen, een gemeenschappelijke fietsenberging en private bergingen.

Technisch worden deze wooneenheden voorzien van o.a. vloerverwarming, type D ventilatiesystemen, aluminium raamwerk met hoogrendements-beglazing en alle warmwatervoorzieningen via het geothermisch warmtenet.

De verkoop geschiedt onder een gesplitst kostenstelsel (verkooprechten / Btw) en onder de garanties van de Wet Breyne waarbij de afwerking (keuken, sanitaire, vloeren,…) door de koper wordt gekozen en aldus zelf bepaalt hoe zijn/haar appartement er zal uitzien !

Ook benieuwd ? Kom vrijblijvend langs op Zondag 28 april – van 11h tot 16h staan wij voor u klaar ! Adres : hoek Vennestraat / Martelarenstraat, 2400 Mol.