Home > Projecten > Residentie Wolvendal

Residentie Wolvendal

Hoek Elegemstraat - Stichelgatstraat
1700 Dilbeek

}

Bezoekuren:
Op afspraak 0474 55 03 07

-

Residentie Wolvendal Residentie Wolvendal Residentie Wolvendal 
START WERKEN NOVEMBER

Residentie Wolvendal is gelegen op fietsafstand van het dorpscentrum van Dilbeek en Groot-Bijgaarden, op slechts enkele minuten van de snelweg.
Het project met een moderne architecturale uitstraling bestaat uit 22 appartementen, waarvan 18 appartementen met 2 en 4 duplexappartementen met 3 slaapkamers.
De gelijkvloerse appartementen genieten van een privatief terras en tuin met directe toegang naar de achtergelegen gemeenschappelijke tuin.
De appartementen op de verdieping hebben allemaal een ruim terras.
De oriëntering van het gebouw zorgt voor goede lichtinval en zon op de terrassen. De ondergrondse parkeergarage bevat 34 parkeerplaatsen met fietsenstalling.
De hoogwaardige afwerking en bijzondere aandacht voor de meest recente isolatienormen waarborgen een kwaliteitsvol en energiezuinig wooncomfort. Voor de afwerking wordt een ruime vrijheid en keuzemogelijkheden geboden.
Dit project wordt gerealiseerd onder de voorwaarden en garanties van de Wet Breyne. De verkoop geschiedt onder 10% registratierecht op het grondaandeel en 21% BTW op het constructieaandeel.

Korting van € 10.000 (incl. btw) voor de eerste 4 kopers, korting van € 5.000 voor de volgende 4 kopers

Contacteer ons voor alle meer informatie of een afspraak
Melissa Wispenninck: melissa.wispenninck@pajota.be of 0474/55.03.07.

Voor meer info, klik hier