Home > Projecten > Roeselare Het Laere

Roeselare Het Laere

Noordstraat 119
8800 Roeselare

}

Bezoekuren:
28 april: 14.00 - 17.00 uur

-

Roeselare Het Laere Roeselare Het Laere Roeselare Het Laere Roeselare Het Laere Roeselare Het Laere Roeselare Het Laere Roeselare Het Laere Roeselare Het Laere 
Rustig en groen wonen in hartje Roeselare

In centrum Roeselare, vlak aan het Noordhofpark, bevindt zich de energiezuinige stadsbuurt Het Laere. In deze autovrije, groene site kun je heerlijk wonen. De buurt bestaat uit een gevarieerd aanbod BEN-parkappartementen en stadswoningen, allen aangesloten op het warmtenet. Als eigenaar van een BEN-appartement geniet je bovendien van diverse interessante overheidspremies, zoals een korting op de onroerende voorheffing.

Alle appartementen hebben een ruim terras om gezellig te genieten van het groene uitzicht. De moderne stadswoningen beschikken over een stadstuin en terras. Het Noordhofpark is uitgegroeid tot een volwassen stadspark, er werden mooie binnentuinen en groendaken aangelegd en de site is volledig autovrij: auto’s staan veilig in de ondergrondse garage.

Heel wat appartementen zijn reeds afgewerkt, snel verhuizen is dus mogelijk!

Laat je op zondag 28 april rondleiden in het tot in de puntjes afgewerkte kijkappartement en maak kennis met deze gezellige buurt.

Klik hier voor meer info