Home > Projecten > Sint-Niklaas Terneuzenwegel

Sint-Niklaas Terneuzenwegel

Louis Francklaan THV nr 35
9100 Sint-Niklaas

}

Bezoekuren:
28 april: 10.00 - 13.00 uur

-

Sint-Niklaas Terneuzenwegel Sint-Niklaas Terneuzenwegel Sint-Niklaas Terneuzenwegel Sint-Niklaas Terneuzenwegel Sint-Niklaas Terneuzenwegel Sint-Niklaas Terneuzenwegel Sint-Niklaas Terneuzenwegel 

Wonen tussen park en stad

Dit is een buurt om rustig te wonen en voluit te leven. Een doordacht stratenplan leidt het verkeer in goede banen en biedt bewoners veiligheid en vrijheid. Parkeren kan ondergronds / bovengronds, vlak bij je woning. Scholen, winkels en centrum liggen op fietsafstand; nog dichterbij vind je een park met 4 hectare om te ravotten en een groen binnenhof. Er is een bushalte op wandelafstand en de trein brengt je in 22 minuten naar Antwerpen.

Bij het ontwerp van de woningen ligt het accent op duurzaamheid: het gemiddelde E-peil bedraagt E40 en enkele huizen zijn zelfs BEN, Bijna EnergieNeutraal. Het interieur werken we af zoals jij dat wenst.
De woningen beschikken over 3 tot 5 slaapkamers en een tuin met tuinhuis.
De nieuwbouwappartementen kijken uit op het aangrenzende stadspark van 4 hectare. De terrassen zijn zuidwestgericht en bieden heel wat ruimte om te genieten van het zonlicht.

Londenstraat, lot 20, bereikbaar via de Kuildamstraat en de Louis Francklaan.

Klik hier voor meer info