Home > Projecten > Toonzaal Zulte

Toonzaal Zulte

Oude Waalstraat 248
9870 Zulte

}

Bezoekuren:
28 april: 11.00 - 17.00 uur

-

Toonzaal Zulte Toonzaal Zulte 
U volledig ontzorgen is onze missie en passie. Wij willen de meest betrouwbare bouwpartner zijn, die u de beste klantenbeleving garandeert doorheen het hele bouwtraject van uw droomwoning.

Als volledig geïntegreerd bouwbedrijf met een eigen studie- en ontwerpbureau en productie hebben wij het volledige bouwproces zelf onder controle, zodat we ook flexibel kunnen zijn waar nodig. Het resultaat: uw droomwoning – welke stijl en welk type u ook kiest uit ons ruime aanbod of naar uw eigen ontwerp – binnen het afgesproken budget, binnen timing, op uw maat, gegarandeerd voltooid.

U krijgt het comfort, de ruimte en de warmte om elke dag met plezier thuis te komen, net zoals onze meer dan 7.000 andere klanten. Elk aspect van uw droom werken wij uit in een concreet plan, elke stap in het proces zetten we samen. We maken afspraken én we maken ze ook waar, zodat u op beide oren kunt slapen. En dromen.

Bezoek ons op zondag 28 april in onze toonzaal te Zulte en ontdek wat Sibomat u méér kan bieden voor uw bouwbudget. U bent van harte welkom tussen 11u en 17u. Kan u die dag niet langskomen? Maak dan vrijblijvend een afspraak met uw regionale bouwadviseur.

Contact:
Willem Verhaeghe
Tel. 09 388 71 95 – 0478 57 84 64
E-mail willem.verhaeghe@sibomat.be

Klik hier voor meer info